1. Alapelvünk, hogy Szórakoztató Központunkba mindenkit szeretnénk vendégül látni! Ugyanakkor fenntartjuk magunknak a jogot, hogy zártkörű rendezvény esetén, csak az oda meghívott vendégeket engedjük be, illetve alapelvünknek megfelelően megválogassuk, és egyben kiszűrjük az olyan személyeket, ez által megtagadjuk a belépés jogát azoktól, akik:
 • nem az általunk kritériumként meghirdetett party style, illetve a VIP vendégeink esetében cool elegant viseletnek megfelelően jelennek meg;
 • szemmel láthatóan alkohol, vagy drog hatása alatt állnak;
 • koruknál fogva nem engedélyezett a clubba történő beléptetésük (16+);
 • korábban tanúsított viselkedésük miatt el lettek távolítva a Blue Box Szórakoztató központból;
 • nem vetik alá magukat a biztonsági szolgálat ruházat, és táska átvizsgálásának;
 • fegyvert, szúró-vágó, robbanásveszélyes anyagokat, tárgyakat tartanak maguknál;
 • szeszes italt, vagy ételt próbálnak a beléptetéskor bevinni;
 • pénztárnál nem hajlandóak a meghirdetett értékű belépő megváltására;

Mindezen kritériumok ellenőrzése a biztonsági szolgálatunk egyéni megítélésén, és toleranciáján alapul!

 1. A belépőjegy megvásárlásával a vendég elismeri, hogy a Blue Box Szórakoztató központ házirendjét megismerte. Az abban foglaltakat elfogadja, betartja. Ezen házirend a beléptető helyiségben kifüggesztve, illetve a club internetes elérhetőségein megtalálható.
 2. A kifizetett belépődíj egyszeri belépésre jogosít. Tehát a clubból való távozás után, ismételt belépés esetén, újra meg kell fizetni a belépődíjat.
 3. Vendégeink biztonságos, felhőtlen szórakozásáért, a házirend betartásáért,  biztonsági szolgálatunk felelős. Ezért aki ezt veszélyeztetheti, veszélyezteti, attól a belépés jogát saját hatáskörben megtagadhatják, illetve az ilyen egyéneket rendzavarás, vagy a házirend megsértése esetén azonnal eltávolíthatják, és szükség esetén rendőri intézkedést kezdeményezhetnek. A házirendben rögzített szabályok megsértése következtében előidézett intézkedés esetén, a kifizetett belépőjegy árát a club nem téríti vissza.
 4. VIP vendégeink elkülönített kordon mentén, soron kívüli beléptetésbe, és térítésmentes ruhatár szolgáltatásba részesülnek. A VIP karszalag felhelyezése a személyzet feladata, melynek sértetlen viselése a clubból való távozásig, a VIP galéria igénybevételéhez kötelező. A karszalag hiánya esetén, a vendég ismételt beléptetésre kötelezhető. Ellenőrzését a biztonsági szolgálat végzi.
 5. A club vezetőségének engedélye nélkül hang és kép rögzítése, majd annak közzététele TILOS! Ennek megszegése jogi következményekkel jár.
 6. A club teljes területén, a törvényi szabályozásnak megfelelően térfigyelő kamerák működnek.
 7. Vendégeink, a clubba történő belépéssel hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy fénykép, illetve videó felvételen szerepelhetnek. Ezeket külön engedély nélkül, a Blue Box Szórakoztató Központ reklámcélokra felhasználhatja.
 8. A bárpultoknál 18 éven aluliakat, és erősen ittas személyeket szeszesitallal nem szolgálunk ki.
 9. Balesetvédelmi okok miatt TILOS:
  • a galéria korlátain bármilyen tárgyat kézben tartva kihajolni;
  • üvegekkel, poharakkal közlekedni a tánctérben, átjárókban, lépcsőkön, és a mosdókban;
  • üvegeket, poharakat padlózatra, lejtős illetve íves felületre elhelyezni;
 10. 18 éven aluliakat dohányáruval nem szolgálunk ki;
 11. A ruhatárban elhelyezett ruhaneműkért és csak és kizárólag a ruhaneműkért vállalunk felelősséget. Kabátokban és táskákban elhelyezett egyéb értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk. Az elveszett ruhatári zseton esetén a ruhanemű kiadása zseton nélkül kizárólag az utolsó vendég távozása, és a zseton értékének megtérítése után lehetséges.
 12. Blue Box Szórakoztató Központ nem vállal felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben okozott károkért, amennyiben azok a látogatók felelőtlen magatartásából erednek.